El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 18 de septiembre de 2013

Comença El Temps Passa 2013 / 2014



Estimats amics / amigues

Aquesta setmana sortirà a les ones el primer programa de la vuitena temporada de El Temps Passa... i la música queda, a través de la Xarxa d'Emissores de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya i totes aquelles que també el emeten.

El primer programa d’aquesta temporada el trobaràs en aquest blog la setmana vinent i és que els programes de ràdio seran publicats amb set dies de retard a partir d'aquest moment.

Esperem que seguiu El Temps Passa... i la música queda,  amb la fidelitat de sempre i seguiu gaudint amb els nostres comentaris, els Anuncis dels records, La Parrafada i la música. Música i paraules que en moltes ocasions ens evocaran records, successos passats, fets que formen part de la nostra banda sonora, aquella dècada dels seixanta a una Espanya amb dictadura i ganes de llibertat..

Us recordem que podeu escoltar aquesta setmana El Temps Passa... i la música queda, a través de les emissores que l'emeten, totes aquelles que ho deixen anar a les ones a través de la seva sintonia, consten al blog amb els seus respectius enllaços, encara que el programa s'emet en algunes emissores més que no tinim censades.

Fins la setmana que ve en la qual tot es reprendrà amb normalitat, tot i que amb set dies de retard en tots els casos.

Quimet Curull i Mario Prades

Dos tronats que ancara tenen il·lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres

No hay comentarios:

Publicar un comentario