El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

viernes, 26 de agosto de 2011

El Temps Passa 26 d'agost de 2011

ENCARA SEGUIM DE VACANCES


Això és veritat "Encara seguim de vacances", però ja queda menys perquè ens posem en marxa una altra vegada. Aquest mes de setembre tornarà El Temps Passa a sonar en les ones i al blog, perquè tots junts, vosaltres i nosaltres, puguem gaudir junts de la música que sonava a l'Espanya de la postguerra, feta aquí al país o cantada en les nostres llengües i recordar anuncis de l'època i sobretot anècdotes i vivències d'aquella dècada gloriosa i els anys propers.

Mantindrem la tònica habitual i les seccions que ja s'han convertit en cosa obligatòria després de sis temporades en antena, però hi haurà una important novetat i és que, a més de sonar a Altafulla Ràdio i Ona la Torre, com era l'acostumat, aquesta temporada se incorporarà a la programació de noves emissores a través de les quals podreu gaudir del Temps Passa... i la música queda. Ja està confirmat que ens podreu escoltar a través de Ràdio l'Hospitalet de l'Infant (107.9) i alguna emissora més de la que ja us anirem informant i de las que sempre os posarem un enllaç al blog. També os adonareo que hem cambiat la capçalera. aixó a sigut cosa del Jordi Aliaga.

També volem dir-vos que seguirem a través del facebook que coordina la nostra estimada Montse Aliaga que és l'encarregada dels "Amics del Temps Passa". us incluim una relació d'aquells amics i amigues relacionats amb el món de l'espectacle que s'han anat sumant als "Amics de Un Toc de Rock i Amics de El Temps Passa" i que seguirà controlant Montse Aliaga a través del seu facebook. També os possem un enllaç amb aquest facebook de la Montse per si voleu sumarse als amics. A tots ells i elles i a tots vosaltres que setmana rere setmana seguiu el programa Gràcies!

De fet Montse ho farà ara amb més atenció si és possible ja que el 3 d'agost passat l'amic Cristóbal Ramírez com bon amic que és i a més a més fen us del seu càrrec de regidor del Partit Socialista a l'Ajuntament de Constantí, va casar a la Montse i Mario en una cerimònia íntima, però tot i ser recollit i íntim, tots els que van acudir que van ser més dels que ells esperavan, eren bons amics i bona família. No sobrava ningú. La veritat és que tot ha estat un pur tràmit burocràtic ja que ells porten junts més de dotze anys i no oblideu que la Montse és "Ella". Els testimonis van ser Antònia Torné, companya de treball de la Montse i el periodista, poeta, escriptor i editor Manuel Rivera i un dels millors amics del Mario Prades. Els padrins van ser Quimet Curull i Jordi Aliaga, el fill de Montse i del Mario. El nebots de Mario, Joan Bladé, Abel Rodríguez i les seves respectives dones els van montar una explosiva sorpresa al sortir de l'Ajuntament amb confeti y serpentines que es pot dir, literalment parlan que van caure del cel.
Autoria Fotos: 
2: Mario Prades
3. Jordi Aliaga
4: Joan Bladé
5: Joan Bladé
6: Joan Bladé

Per tant quedeu informats de tot.

Aquí teniu el llistat d'aquells amics i amigues relacionats amb el món de l'espectacle que s'han anat sumant als "Amics de Un Toc de Rock i Amics de El Temps Passa":


Tomeu Penya
Santi Arisa (Pegasus/La Tribu/Lakatans)
Antonio Orozco
Lorenzo Santamaría
Betty Missiego
Alan Cook
Lita Claver
Paloma SanBasilio
Lidya Casaprima (Lili y Tierra Virgen)
Mike Platinas
Fausto Ramírez
Juan Erasmo Mochi
Tony Luz (Pekenikes/Bulldog/Los Silvertones)
Manuel de la Calva (Dúo Dinámico)
Fiorella Faltoyano
Marc Durandeau
Juan Bau
Ivan
Michael Chacón
Carlos Vives
Joaquín Sabina
Mithos Grupo
Dyango
Joan Bibiloni
Danny Daniel
Companyia Elèctrica Dharma
Monica Green
Orquesta Costa Brava
Kaso Perdido
Mario Álvarez
Agustín Vázquez
José María “Chema” Purón
Oscar Janot
Manuel Quijano
Pablo Abraira
Ariel Rot
Coque Malla
Pedro Ruy-Blas
Quique Tudela (Gatos Locos/Los Salvajes)
Miguel Bosé
Francesco Napoli
Tony Peret
José María Castells
Fernando Esteso
José Luis Fauli Contelles
i un grapat d'amigues i amics més

I tots vosaltres que ens escolteu i compartiu la meva mùsica i sobre tot a Montse que sempre està aquí quan fa falta

Seguiu atents i ja us informarem de la data en què El Temps Passa... i la música queda tornarà a sortir a l'aire. Us avancem que el primer programa tractarà sobre The Beatles, de fet el tenim gravat des de principis de juliol.

Que sigueu bons i bones

No hay comentarios:

Publicar un comentario