El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 7 de septiembre de 2011

COMENÇA L'EMISSIÓ DE EL TEMPS PASSA


S'han acabat les vacances, encara que nosaltres sempre us hem dit que les nostres vacances ja duren tot un any i no per pròpia voluntat, és cosa de l'edat, la crisi i els polítics. Per tant treiem el cartell.

Bé, ja podem anunciar-vos les dates d'inici de la nova temporada d'El Temps Passa.

La temporada començarà la setmana del 19 de setembre, encara que no us podem confirmar de ferm el dia d'emissió del programa ni la repetició. Per això us suggerim que si l'escolteu a través de les emissores consulteu la pàgina web de cadascuna d'elles. A través del blog teniu un accés a la pàgina web de cada emissora des de les que s'emet. Si os adelantem que al blog els programas seguirán sortin cada dijous. Al blog també teniu un acces a Un Toc de Rock, el programa pare d'aquest i que fa sols el Mario, es tracte d'un recorregut per el mon de la música del darrer segle, sense deixà de costat les novetats.

Us comuniquem també que a més a més d'Altafulla Ràdio i Ona La Torre, aquesta temporada El Temps Passa i Un Toc de Rock sortiràn a l'aire a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i possiblement es sumaran alguna emissora més, ja us ho farem saber a mesura que ens assabentem.

Us avancem aixó si que el primer programa d'El temps Passa... i la música queda se centrarà en música de The Beatles i a més de les nostres seccions habituals i els anuncis per al record, també us incloem, encara que només en el Blog, una Pin-up setmanal. Comprovareu que hem canviat la careta d'entrada al blog, això ha estat cosa del Jordi Aliaga que és el nostre home en qüestions de tecnologies informàtiques, cosa per la qual tant Mario com Quimet són uns negats gairebé totals.Seguirem tenin el facebook de Montse Aliaga per difondre El Temps Passa.

Una Pin-Up de regal. Apa!

Així mateix, els programes podran seguir sen descarregats al blog i suposo que igualment en la pàgina web de cada emissora.

Una salutació i ens veiem aviat

Quimet Curull i Mario Prades
Dos tronats que ancara tenen il-lusió per viure i compartir música i records amb vosaltres

No hay comentarios:

Publicar un comentario