El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

jueves, 21 de julio de 2016

ESTEM DE VACANCES


Nosaltres a El Temps Passa... i la música queda, hem recollit els trastets i ara ens en anem de vacances, cosa que no és veritat del tot ja que també estem preparant més música que compartir i nous programes que estem gravant.

Per descomptat anem a oxigenar-nos una miqueta i Quimet se'n va uns dies a la caseta que té a Prades per refrescar-se una mica en aquest calorós estiu, com sol fer cada any, mentre que Mario es queda a Vila de Gats que ja es troba en enmig de la natura, tot i que també podem dir que està a la ciutat..

L'any passat i en els mesos d'estiu, Quimet va casar al seu fill, aquest any hi ha hagut una reunió familiar a Vila de Gats, de la qual us posem un parell de fotos, amb Ramón, el fill gran de Mario, la seva jove Noemi i els seus néts Carme, Ramon i Isaac, alguna cosa havia d'haver amb caràcter positiu i és que la família és el més important en la vida i Mario als seus s'els estima de de bó i d'això us podran donar fe també Jordi, el seu fill petit, la seva dona Montse, Quimet i tots aquells que el coneixen. 


Passar-ho bé i com diem sempre, aneu amb compte amb la carretera que passa factura i quan ens retrobem al setembre, després de la Diada, com ja és habitual a El Temps Passa... i la música queda i posem en marxa l'onzena Temporada del programa, passarem llista i volem que estigueu tots i totes.


B O N E S   V A C A N C E S


Quimet Curull i Mario Prades

Dos tronats que encara tenen il·lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres

No hay comentarios:

Publicar un comentario