El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 4 de julio de 2012

El Temps Passa 4 de juliol de 2012


Estem de VacancesQuan arriba el mes de juliol nosaltres oficialment ens anem de vacances fins a mitjans de setembre. És una cosa que hem fet tant Quimet Curull com Mario Prades des que vam començar El Temps Passa... i la música queda, però la veritat és que no es tracta de vacances a l'ús, nosaltres passem a fer altres tasques. Escoltem música, ens fiquem a sac a la discoteca de Mario i ens dediquem ha re escoltar vells vinils descobrint de nou cançons que fins i tot nosaltres mateixos teníem pràcticament oblidades i que formaran part de la banda musical de la propera temporada que si no ens fallen les matemàtiques, serà la setena.

Any rere any hem anat ampliant la família d'emissores que emeten El Temps Passa i això ens omple d'alegria.

Per tant només ens queda dir allò que quan estudiàvem no ens agradava escoltar de boca dels "profes": "Ens veurem al setembre", clar que nosaltres ara no parlem de suspesos ni repetir exàmens, parlem de retrobar-nos una altra vegada al setembre i compartir la música d'una dècada gloriosa, al costat de vivències pròpies, anècdotes, anuncis i fets importants que avui formen part de la nostra banda sonora. 

De tant en tant en el blog anirem penjant coses interessants que hagin passat i també a través del blog us anirem informant de les noves emissores que a través de la xarxa d'emissores de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya vagin sumant El Temps Passa... i la música queda a la seva programació.

Xiquets, xiquetes, porteu-vos bé i no feu res que nosaltres no faríem. Abans de fotre el camp, aquí us deixem uns quans anuncis gràfics de l'época


 "Ens veurem al setembre"

Mario Prades i Quimet Curull
Dos tronats que ancara tenen il-lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres

No hay comentarios:

Publicar un comentario