El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

martes, 11 de septiembre de 2012

Comencem de nou El Temps Passa

Ja han passat dos mesos des que vem donar per tancada la sisena temporada de El Temps Passa i la veritat, tant Quimet Curull com Mario Prades ja tenen "mono" de totes i tots vosaltres que seguiu el programa setmana rere setmana.

La propera setmana El Temps Passa... i la música queda començarà a ser emés de nou i obrirem la Setena Temporada. La veritat és que a hores d'ara ja tenim uns quans programes gravats i a punt de ser emesos.
 
Seguirem penjat els programes cada dijous.

Estem contents per un costat ja que hem augmentat el nombre d'emissores de la xarxa de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya que l’emeten i molt, ara mateix encara no podem donar-vos la xifra exacta, però crec que estarem sobre unes quince emissores que emetran El Temps Passa... i la música queda, peró segons fonts de la Federació, en seran més. A més de cobrir l'àrea geogràfica de Catalunya, el programa també sonarà a les Illes Balears.

Per un altre part ens sentim tristos, alguns amics han començat el etern viatge. Darrera s’han quedat Manolo Madruga i Luis Gomis de Pruneda de Los Sírex i uns quans més, va morir un amic, bon oidor de El Temps Passa, us parlem de Pep, l’estanqué d’Altafulla.


Volem asabentar-vos que veureu l'enllaç amb un nou blog, correspont a un nou programa Troba-Dors, on es parla de les lletres de les cançons. Us el recomanem. troba-dors.blogspot.com



Per tant i donant la benvinguda a totes les noves emissores i saludant afectuosament a les que ja emetien abans El Temps Passa... i la música queda, us emplaço a retrobar-nos la propera setmana.

Xiquets, xiquetes, fins la propera setmana

Quimet Curull i Mario Prades
Dos tronats que ancara tenen il-lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres

No hay comentarios:

Publicar un comentario