El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 5 de enero de 2011

El Temps Passa programa 06-01-2011



Avui no hi ha programa d'El Temps Passa


Belvolguts amics i amigues:

Avui és el Dia de Reis i no tindrem programa. La causa és molt simple. Com nosaltres hem estat molt bons els Mags d'Orient segur que hauran estat magnànims i generosos amb nosaltres, per tant ens dedicarem a buscar els regals que de ben segur ens hauran portat les seves generoses Alteses Reals.

No sabem a qui se li haurà ocorregut fer córrer el rumor que els tres Mags d'Orient, els Reis Mags, no existeixen i que les persones que paguen les factures són els pares. Això és una fal.làcia total i ens indigna molt escoltar-lo. , a l'únic que li permetem dir que els reis són els pares i ens ho creiem, és al Príncipe Felipe. Pero que aixó no senti precedent.

Per tant i amb els nostres desitjos de que amb vosaltres també hagin estat bons i generosos. Ens acomiadem sense programa, fins a la setmana que ve. Tornarem a ser aquí, a les sintonies de Altafulla Ràdio i Ona La Torre, amb bona música i si és possible amb bon humor. Recordant aquelles cançons que van configurar la nostra joventut i la de molts de vosaltres i que de ben segur recordareu els uns i descobrireu potser, uns altres.


A reveurer i tanquem la parada sense haber obert.


Quimet Curull i Mario Prades
Dos tronats que ancara tenen il-lusió per viure i compartir música amb vosaltres

Nota:  
Avui no hi ha programa per tant. Com voleu que hi hagi enllaç de descàrrega?

No hay comentarios:

Publicar un comentario