El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 23 de diciembre de 2015

BONES FESTES




Amb l'arribada de les Festes Nadalenques proliferen els sopars d'empresa i les emissores de ràdio no estan al marge d'aquesta costum tan agradable.


Quimet i Mario des de El Temps Passa… i la música queda, han assistit aquest any a la que ha organitzat Altafulla Ràdio i que ha tingut lloc al Restaurant Les Bruixas de la localitat i en el curs de la qual es va obsequiar als col·laboradors amb un lot nadalenc amb productes de la comarca. Una cosa que sempre s'agraeix. Aquestes són fotos de l'esdeveniment coordinat per l'amic Albert Jansà, director d'Altafulla Ràdio i que va comptar també amb la presència de l'alcalde de la població Félix Alonso


La setmana següent vam assistir a l'organitzada per Ona La Torre al Restaurant Clamar de Torredembarra en la qual vam tenir fins i tot una actuació a càrrec del duet Aires del Sur, col·laboradors de l'emissora des de fa un munt d'anys, l'acte presentat per Raquel i Sonia va comptar amb un munt de col·laboradors d'Ona la Torre que van parlar dels seus programes, realitzant una descripció dels mateixos, fins i tot Quimet i Mario van pujar a la palestra. Per descomptat Eduard Rovira, alcalde de la ciutat va assistir, així mateix, a l'acte. Aquí teniu també diverses fotografies.


La veritat és que aquestes trobades entre col·laboradors dels diversos mitjans de comunicació creiem que sempre són positius ja que en molts casos, com és el nostre que treballem des de l'estudi que tenim a casa, només ens veiem amb els companys en dates molt assenyalades i en aquestes festes val la pena retrobar-nos tots de nou i veure'ns les cares.


Ara ens prenem un descans i tornarem la setmana després de la Festivitat de Reis amb més música, records, vivències i anècdotes dels seixanta.

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU 2016


Quimet Curull i Mario Prades
Dos tronats que encara tenen il·lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres

Fotos cedidas por sus autores
Pesebre autor Montse Aliaga
Naha i abre psicodelic autor Mario Prades
Sopar Altafulla Ràdio
totes les fotos autor Altafulla Ràdio
Sopar Ona La Torre
foto 1 i 2 autor Mario Prades
foto 3 autor Ivan Obradovic 
foto 4 autor Ona La Torre

No hay comentarios:

Publicar un comentario