El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 15 de febrero de 2012

El Temps Passa programa 16-02-2012


Fins al dia d'avui, a El Temps Passa... i la música queda sempre hem estat més o menys sols Quimet i Mario. Hem comptat en moltes ocasions amb la presència d'Ella, Montse Aliaga que cada vegada que ve a veure'ns, almenys abans ho feia, ens porta alguna cosa comestible i és que hem de reconèixa que als homes se'ns conquesta més fàcilment per l'estómac. A més Montse és la que coordina des del seu facebook als “Amics de El Temps Passa”. Alguna vegada hem tingut a l'estudi amics i amigues que han vingut a veure com feiem El Temps Passa, però sempre han estat convidats de pedra.


Avui a Montse també la tenim en l'estudi fent-nos companyia, perquè no estiguem sols. Almenys això és el que diu ella ja que la veritat és que no volia faltar en un dia com el d'avui en què hem trencat amb totes les nostres costums de treball. I és que avui estem gravant des de l'estudi gran d'Altafulla Ràdio i comptem amb dues, no una no, DUES tècniques d'excepció. A l'altre costat de la peixera es troben Carla i Neus encarregant-se del control tècnic i és que nosaltres estem els dos davant dels micròfons i en la taula gran, però no estem sols, ens hem vestit de gala per rebre per primera vegada a El Temps passa... i la música queda a un convidat.



Pot resultar curiós, però en el programa nosaltres mai fem entrevistes i això que al llarg de la seva carrera professional com a periodista Mario Prades ha entrevistat un munt d'artistes. Doncs bé avui és l'excepció i tenim un convidat, es tracta d'Emili Huger, un dels dos components del Duo Juvent’s. Duet que integrava junt al seu company Jesús Lardín que no ha pugut vindre ja viu al Maresme.

Escoltarem la música d'aquest duet mític que es va crear l'any 1962 i obrirem el programa d'avui escoltant "Roberta", una cançó interpretada per el Dúo Juvent 's i que va ser una composició de Pepino DiCapri que va guanyar el Festival de San Remo amb ella.

Avui us aconsellem que us descarregueu el programa i escolteu detingudament l'entrevista que no us plasmarem al blog perquè com comprendreu, es tractaria d'un treball de "negres". Però si us el descarregueu, us assabentareu de tot el que ens va explicar Emili Huger sobre el Dúo Juvent's i la música espanyola de principis dels seixanta. Ens parlarà dels músics amb els que van treballar, alguns d'ells veritablement rellevants com el guitarrista Ray L. Falcó o companys del segell Vergara amb el qual el Dúo Juvent's va gravar 8 EP's, Tony Vilaplana, Víctor Balaguer i tants altres. També ens explica com es traballava als estudis de gravació en aquella época gloriosa amb més ganes que mitjans técnics.

Entre les cançons que ens portaran el Dúo Juvent's i que escoltareu avui es troben:

“Dime”, “Goody, goody”, “Te han visto con otro”, “Si encuentras a mi amor”, Detén la noche”, “Please, please, me”, “Penas del alma”, “Yo soy un rocker”, “Lady Luna y Mister Sol”, “Bailando twist”, “Dos italianitos”, “Lolita” i tantes cançons que han format part de la banda sonora de la nostra vida.

Per tant us posem al blog tot un seguit de fotografies que amb molt bona voluntat ens ha fet Montse Aliaga per immortalitzar una data especial a El Temps Passa... i la música queda, el dia que vam tenir un convidat... Emili Huger, component del Duo Juvent’s i dues controladoras: Carla i Neus encarregant-se del control tècnic.

Montse Aliaga i Emili Huguer del Dúo Juvent's (Foto: Mario Prades)

Només ens queda recomanar-vos una altra vegada que us descarregueu el programa i escoltar-lo amb afecte. Esperem que us ho passeu tan bé com nosaltres hem gaudit fent-ho.


Aquí teniu la nostre Pin Up d’avui, una noia a la que li agrada anar a pescà i nosaltres toquem el dos, fotem el camp i tancarem El Temps Passa… i la música queda, però tornarem la propera setmana. Salutacions desde la xarxa de emisores de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Radio L'Hospitalet de l'Infant i Radio Cap de Creus


Que sigueu bons i bones. A reveure

Quimet Curull i Mario Prades
Dos tronats que ancara tenen il-lusió per viure i compartir música i records amb tots vosaltres


No hay comentarios:

Publicar un comentario