El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

El Blog de Mario Prades i Quimet Curull

miércoles, 24 de diciembre de 2014

Nadal 2014


Ja són aquí de nou les Festes Nadalenques i Quimet Curull i Mario Prades hem decidit prendre'ns un descans fins a la setmana de Reis.
 
Hem recordat la nevada que el 2001 va caure sobre Constantí, va coincidir amb aqueste festes, tots dos vivíem allà aquell any, de fet Quimet segueix residint a Constantí, però Mario que ara viu a Tarragona, recorda aquella Gran Nevada que va caure sobre Barcelona la nit de Nadal de l'any 1962 que va col·lapsar la ciutat i va fer que el dia de Nadal fos blanc.

Per a la mainada va ser un matí de Festa Major, encara que per els nostres pares i avui podem
entendre'l perfectament, va ser una veritable cabronada.

La gran majoria de nens mai havíem vist tanta neu junta i a sobre va començar a caure al carrer molta més, tot i el sol que ja lluïa, abocada per la gent des dels balcons i teulades, per evitar accidents a causa del ecceso de pes, el que va fer pujar a gairebé dos metres l'alçada de la neu a la calçada.

Es van trigar uns quans dies a retirar la neu i que tot tornés a la normalitat, però xiquets i xiquetes ens ho vam passar d'allò més bé.

Aquest any no sembla que anem a tenir neu i Sabeu una cosa? Possiblement sigui millor així. Des de El Temps Passa... i la música queda nosaltres
us desitgem de tot cor

BON NADAL I MILLOR ANY NOU 2015 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario